Intervisie en Trainingen

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie. Voor meer informatie vindt u hier de flyer.

Trainingsdag Numerologie Ameland

Deze trainingsdag vindt plaats op het mooie Ameland. Om 8 uur vertrekt de snelboot vanaf Holwerd naar Ameland. Vervolgens gaan we richting Hollum, naar de locatie van de Plaats. Op deze prachtige locatie zal deze trainingsdag gehouden worden. Uiteraard is er koffie en thee en wordt er een goede lunch verzorgd.

Pyretta heeft een opleiding gevolgd in numerologie. Zij neemt ons deze dag mee in de wereld van de numerologie. We gaan deze dag een numerologische analyse maken op het medicijnwiel. Het medicijnwiel komt uit de Noord-Amerikaanse Indianencultuur. Vanuit de analyse leer je wat jouw basiskwaliteiten, talenten, levenspad en levensdoel is. Daarnaast leer je ook welke uitdagingen hierbij horen. Door deze analyse over jezelf te maken, creëer je een bewustzijn over jouw dagelijks functioneren en waar je rekening mee kunt houden. Het belooft een interessant dag te worden die eens op een andere manier naar persoonlijk leiderschap te gaan kijken. De analyse zal zorgen voor herkenbare handvaten waar je weer mee verder kunt. Het is ook een mooie en unieke manier om te kijken naar jouw manier van handelen richting bijvoorbeeld jouw partner, kinderen en collega’s. Pyretta neemt ons deze dag mee in al haar kennis over dit onderwerp. Het belooft dan ook een bijzondere dag te worden.

Datum: dinsdag 26 april 2022, 9.00 – 16.00 uur

Locatie: de Plaats, Hollum, Ameland

Kosten: €300,- incl. btw.

Inbegrepen: reservering op de sneldienst, taxi naar de locatie (heenreis), koffie en thee, verzorgde lunch

Interesse en opgeven? Klik op deze link

Diensten

Intervisie

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie.

Trainingen

Woudwijk Zorgadvies zal binnenkort trainingen gaan organiseren. Heeft u een specifieke wens op het gebied van trainingen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 Trainingen die wij willen gaan aanbieden:

 • Training omtrent keuze profielen en intensiteiten binnen Jeugdzorg
 • Training omtrent meldcode huiselijk geweld
 • Training omtrent omgang met vechtscheidingen

  Contact

  MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

  Postbus 70, 9100 AB Dokkum

  Share This