Intervisie en Trainingen

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie. Voor meer informatie vindt u hier de flyer.

Aankomende trainingen

Coachingsdagens op Ameland

april organiseert Woudwijk Zorgadvies coachingsdagen op Ameland. De coachingsdagen worden gegeven door Jolanda Beverwijk.  Jolanda Beverwijk is trainer en coach en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. Zij heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de psychische hulpverlening. Ze kijkt met mensen mee hoe iemand het nu doet en hoe het makkelijker en efficiënter kan. Tijdens de bijeenkomsten deelt zij haar vakkennis. Jolanda is een nuchter persoon met kennis van de psyche van de mens. Zij is een betrokken en duidelijke coach. Door te werken in kleine groepen (maximaal 6 personen) is veel ruimte voor individuele aandacht.

Training  Ontwikkeldag voor ondernemers met perfectionisme

Als perfectionist vind je dat het altijd beter kan, mooier, perfecter. Dit klinkt leuk maar stagneert tegelijkertijd de groei van je bedrijf. Want je besteedt je hierdoor vaak onnodig veel tijd aan details of je blijft taken voor je uit schuiven. Dit kan anders.

In een kleine groep (4 tot 6 ondernemers) gaan we voor efficiëntie en kwaliteit. Je leert makkelijker en sneller keuzes te maken, groot te denken, je bescheidenheid opzij te zetten en meer te vertrouwen op jezelf. Met deze training leer je eenvoudig op een betere manier je bedrijf te runnen. Is je bedrijf toe aan groei en jij aan een volgende stap? Geef je op voor deze 1-daagse training.

De training vindt plaats op Ameland en is uiteraard voorzien van een uitgebreide lunch. De training wordt verzorgd door trainer/coach Jolanda Beverwijk van JBK Coaching & Trainingen.

Nog beschikbare datum: donderdag 22 april 2021, Tijd: 9.30 – 16.00 uur, Kosten: €325,- excl. btw (inclusief: coaching, snelboot, taxi, koffie thee en uitgebreide lunch) Aanmelden voor: 31-3-2021

 Uiteraard wordt er rekening gehouden met maatregelen Covid-19.

 

 AANMELDEN

 

 

 

Training "Risicotaxatie kind en veiligheid"

 

Binnenkort vindt de training risicotaxatie kind en veiligheid plaats. De training bestaat uit twee dagdelen. De training is erkend voor het SKJ en wordt gegeven door het Regiecentrum bescherming en veiligheid. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Volledige toelichting van de training vindt u hier.

𝗜𝗻𝗵𝗼𝘂𝗱 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴
– Het gestructureerd in kaart brengen van de risicofactoren in zorgelijke opvoedsituaties
– Het in kaart brengen van de positieve (beschermende)factoren die risico verlagend werken
– Aan de hand van eigen casuïstiek risico, aard en ernst van de mishandeling/geweld wegen
– Het toepassen en gebruiken van de meldcode
– Het gebruiken van de observatiekaart kind en veiligheid, de LIRIK (licht instrument risicotaxatie kind en
veiligheid) en het viervenstermodel
– Op basis van de pedagogische visie en het “goed genoeg” principe kijken naar opvoedingssituaties.

𝗪𝗮𝘁 𝗹𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲?
– Je bent in staat om op gestructureerde wijze risicofactoren en beschermende factoren in kaart te brengen en af te wegen
– Je leert gebruik maken van de “LIRIK”, de observatiekaart en het “viervenstermodel”
– Je leert, hoe je goed onderbouwd, besluiten kunt nemen in onveilige opvoedingssituaties. Je leert rekening
houden met valkuilen en obstakels die je besluitvorming kunnen beïnvloeden

 

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: digitaal (via Zoom)

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺:  19 april en 26 april van 13.00 – 16.00 uur

𝗦𝗞𝗝-𝗽𝘂𝗻𝘁𝗲𝗻: geaccrediteerd

𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀: €190,- excl. btw

 

Opgeven kan via deze link.

Na aanmelding ontvangt u een factuur voor deelname per mail.

Diensten

Intervisie

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie.

Trainingen

Woudwijk Zorgadvies zal binnenkort trainingen gaan organiseren. Heeft u een specifieke wens op het gebied van trainingen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 Trainingen die wij willen gaan aanbieden:

 • Training omtrent keuze profielen en intensiteiten binnen Jeugdzorg
 • Training omtrent meldcode huiselijk geweld
 • Training omtrent omgang met vechtscheidingen

  Contact

  MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

  Postbus 70, 9100 AB Dokkum

  Share This