Intervisie en Trainingen

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie. Voor meer informatie vindt u hier de flyer.

Trainingsdag Numerologie Persoonlijk leiderschap Heerenveen

Deze trainingsdag vindt plaats in Heerenveen. Uiteraard is er koffie en thee en wordt er een goede lunch verzorgd.

Pyretta heeft een opleiding gevolgd in numerologie. Zij neemt ons deze dag mee in de wereld van de numerologie. We gaan deze dag een numerologische analyse maken op het medicijnwiel. Het medicijnwiel komt uit de Noord-Amerikaanse Indianencultuur. Vanuit de analyse leer je wat jouw basiskwaliteiten, talenten, levenspad en levensdoel is. Daarnaast leer je ook welke uitdagingen hierbij horen. Door deze analyse over jezelf te maken, creëer je een bewustzijn over jouw dagelijks functioneren en waar je rekening mee kunt houden. Het belooft een interessant dag te worden die eens op een andere manier naar persoonlijk leiderschap kijkt. De analyse zal zorgen voor herkenbare handvaten waar je weer mee verder kunt. Het is ook een mooie en unieke manier om te kijken naar jouw manier van handelen richting bijvoorbeeld jouw partner, kinderen en collega’s. Pyretta neemt ons deze dag mee in al haar kennis over dit onderwerp. Het belooft dan ook een bijzondere dag te worden.

Datum: vrijdag 27 januari 2023, 26 april 2022, 9.30 – 16.00 uur

Locatie: Brasserie (de Stal) in Nieuweschoot

Kosten: €200,-

Inbegrepen: koffie, thee en lunch

Interesse en opgeven? Klik op deze link

Diensten

Intervisie

Woudwijk Zorgadvies organiseert intervisiebijeenkomsten onder leiding van een LVC-geregistreerde intervisieleider. De intervisiesessies zijn geschikt voor mensen die hun punten moeten halen voor het SKJ, BIG en KIWA. Daarnaast is de intervisie altijd een goede aanvulling voor uw eigen ontwikkeling en het kwaliteitsbeleid van uw organisatie. Intervisie is uiteraard ook geschikt voor zelfstandigen of mensen die elders in dienst zijn. Wij kunnen ook intervisie organiseren bij u op locatie.

Trainingen

Woudwijk Zorgadvies organiseert af en toe trainingen en scholingen. Deze worden bekendgemaakt via onze nieuwsbrief en de website. Heeft u een specifieke wens op het gebied van trainingen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

   Contact

   MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

   Postbus 70, 9100 AB Dokkum

   Share This