Interne Audits

 Woudwijk Zorgadvies is bevoegd tot het uitvoeren van (interne) audits. De audit wordt uitgevoerd op basis van de aanbestedingsregels die gelden binnen Friesland, maar ook op punten waar de inspectie op let en het JIJ-kader. Rika en Sjarine hebben beide de opleiding tot ISO 9001: 2015 Lead Auditor gevolgd en succesvol afgerond met een IRCA-erkenning. Daarnaast heeft Woudwijk Zorgadvies meer dan vijftien jaar ervaring met kwaliteit binnen de zorg.

Bij een voldoende resultaat wordt er een waarmerk afgegeven, welke uw organisatie kan gebruiken als bewijs voor uw kwaliteitsmanagementsysteem wanneer u bijvoorbeeld wilt aanbesteden. Dit waarmerk is een jaar geldig. Bij veel gemeenten is dit geaccepteerd en heeft u – als kleinschalige organisatie – geen ISO of HKZ certificering nodig. 

Wij bereiden ons voor aan de hand van relevante aanwezige stukken en komen bij u op locatie langs. We hebben een aantal vaste punten die wij controleren en er worden steekproeven gedaan.

Na de audit ontvangt u een rapport met bevindingen en bij voldoende resultaat een waarmerk. Hierbij ontvangt u uiteraard verbeterpunten, maar ook praktische handvaten die u direct kunt toepassen in uw organisatie. Wij vinden het belangrijk om praktisch te werk te gaan en uw organisatie te laten ontwikkelen.

    CQI and IRCA delegate ID: 304393 (S.T. Weidenaar)

    Contact

    MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

    Postbus 70, 9100 AB Dokkum

    Share This