Over ons

Woudwijk Zorgadvies heeft verschillende expertises in huis. Onder de persoonlijke portfolio’s kunt u zien wie Woudwijk Zorgadvies vertegenwoordigen en wat onze achtergrond en opleiding is. Woudwijk Zorgadvies is opgericht in 2004. Door de jaren heeft Woudwijk Zorgadvies verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. In de tijdlijn kunt u zien hoe onze organisatie is gegroeid naar waar we nu staan

  Persoonlijke portfolio’s

  Rika

  Rika is de oprichter van Woudwijk Zorgadvies. Woudwijk Zorgadvies bestaat al meer dan tien jaar. Rika haar achtergrond gaat ver terug in de zorg. Rika is begonnen als verpleegkundige en heeft dat beroep jarenlang uitgeoefend. Rika heeft de opleiding HBO-V gedaan en vervolgens een HBO-studie zorginnovatie. Rika heeft ruime ervaring bij het werken binnen gemeenten en het opzetten van bijvoorbeeld het Centrum voor Jeugd en Gezin en het coördineren van sociale teams en gebiedsteams. Rika is zorginhoudelijk expert en vraagt succesvolle indicaties aan. Door Rika haar zorgachtergrond, in combinatie met meer de zakelijk kant, ontstaat er een praktische invulling van het bedrijf. Particulieren komen voor advies, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van Rika haar expertise. Rika kijkt graag met u mee en kijkt daarbinnen graag buiten de normale kaders.

   

  Sjarine

  Sjarine is al meerdere jaren werkzaam voor Woudwijk Zorgdvies. Sinds 2018 is Sjarine afgestudeerd bedrijfskundige. Daarvoor heeft ze de opleiding Office Management gedaan. Sjarine is afgestudeerd bij de Vereniging van Nederlandse gemeenten in Den Haag en heeft zich gespecialiseerd in Lean Management/ procesoptimalisaties. Sjarine heeft daarnaast bij verschillende gemeenten stagegelopen (o.a. ook bij Sociaal Domein Fryslân).  Sjarine haar expertise ligt in procesmanagement, het schrijven van kwaliteitshandboeken, systematisch ondersteunen bij aanbestedingen, het declareren via het berichtenverkeer en heeft kennis van het persoonsgebonden budget. Daarnaast is Sjarine bevoegd tot het uitvoeren van interne audits conform de ISO 9001-eisen.

  Tjitske

  Tjitske is werkzaam bij Woudwijk Zorgadvies in een ondersteunende rol. Zij heeft kennis van het PGB en onderhoudt alle vaste klantendossiers binnen deze tak. Hierdoor is zij het gezicht van het PGB binnen Woudwijk Zorgadvies. Tjitske heeft de opleiding Office Management gedaan en heeft onder andere stagegelopen bij Congresbureau Friesland. In 2018 volgde zij de training “verdieping in de WLZ” bij Per Saldo. Tjitske ondersteunt mensen graag bij het PGB en kijkt graag met u mee naar de administratie.

  Organisatie portfolio

  [

  2019

  Woudwijk Zorgadvies start met het organiseren en aanbieden van intervisiebijeenkomsten

  [

  2019

  Woudwijk Zorgadvies breidt het aanbod uit met kwaliteitswerkzaamheden: kwaliteitshandboeken, aanbestedingen en audits

  [

  2018

  Woudwijk Zorgadvies stopt definitief met bewindvoering en mentorschap de focus terug naar het PGB

  [

  2016

  Rika wordt zorgcoach voor TIRZA Trynwâlden (tot heden)

  [

  2015

  Rika start met bewindvoering en mentorschap

  [

  2014

  Rika wordt coördinator van het gebiedsteam gemeente Ameland (tot heden)

  [

  2013

  Rika wordt bestuurslid van Zorgcoöperatie Noord u.a.

  [

  2013

  Rika wordt coördinator van het Sociaal Team van Dantumadiel

  [

  2012

  Rika start een samenwerking met Korrect bewindvoering (ondersteuning PGB-afdeling)

  [

  2012

  Rika start met het coachen bij het HKZ-keurmerk van bedrijven (o.a. Krollefier, Dowetille, Zorgcentrum Foarut, Pynter en Te Plak)

  [

  2008

  Rika wordt CJG- coördinator gemeente Ameland

  [

  2006

  Rika wordt CJG-coördinator gemeente Dantumadiel

  [

  2006

  Rika wordt CJG-coördinator gemeente Kollumerland

  [

  2004

  Start Woudwijk Zorgadvies, PGB-bemiddeling/ beheer

  Contact

  MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

  Postbus 70, 9100 AB Dokkum

  Share This