Over ons

Woudwijk Zorgadvies heeft verschillende expertises in huis. Onder de persoonlijke portfolio’s kunt u zien wie Woudwijk Zorgadvies vertegenwoordigen en wat onze achtergrond en opleiding is. Woudwijk Zorgadvies is opgericht in 2004. Door de jaren heeft Woudwijk Zorgadvies verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. In de tijdlijn kunt u zien hoe onze organisatie is gegroeid naar waar we nu staan

  Persoonlijke portfolio’s

  Rika

  Rika is de oprichter van Woudwijk Zorgadvies. Woudwijk Zorgadvies bestaat al meer dan tien jaar. Rika haar achtergrond gaat ver terug in de zorg. Rika is begonnen als verpleegkundige en heeft dat beroep jarenlang uitgeoefend. Rika heeft de opleiding HBO-V gedaan en vervolgens een HBO-studie zorginnovatie. Rika heeft ruime ervaring bij het werken binnen gemeenten en het opzetten van bijvoorbeeld het Centrum voor Jeugd en Gezin en het coördineren van sociale teams en gebiedsteams. Rika is zorginhoudelijk expert en vraagt succesvolle indicaties aan. Door Rika haar zorgachtergrond, in combinatie met meer de zakelijk kant, ontstaat er een praktische invulling van het bedrijf. Particulieren komen voor advies, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van Rika haar expertise. Rika kijkt graag met u mee en kijkt daarbinnen graag buiten de normale kaders.

   

  Annie

  Annie is werkzaam bij Woudwijk Zorgadvies en houdt zich voornamelijk bezig met de PGB-dossiers.  Hierdoor is zij het gezicht van het PGB binnen Woudwijk Zorgadvies. Annie heeft een achtergrond binnen de zorg. Zij heeft jarenlang gewerkt als eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV’er) binnen de ouderenzorg. Tevens is ze werkzaam geweest als planner binnen de gehandicaptenzorg en de GGZ. Annie ondersteunt mensen graag bij het PGB.

  Sjarine

  Sjarine is meerdere jaren werkzaam geweest voor Woudwijk Zorgdvies. Sinds 2023 is ze oproepkracht voor Woudwijk Zorgadvies. 

  Sjarine haar expertise ligt in procesmanagement, het schrijven van kwaliteitshandboeken, het declareren via het berichtenverkeer en heeft kennis van het persoonsgebonden budget. Daarnaast is Sjarine bevoegd tot het uitvoeren van interne audits conform de ISO 9001-eisen (IRCA gecertificeerd).

  Contact

  MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

  Share This