Persoonlijke portfolio’s

Rika

Rika is de oprichter van Woudwijk Zorgadvies. Woudwijk Zorgadvies bestaat al meer dan tien jaar. Rika haar achtergrond gaat ver terug in de zorg. Rika is begonnen als verpleegkundige en heeft dat beroep jarenlang uitgeoefend. Rika heeft de opleiding HBO-V gedaan en vervolgens een HBO-studie zorginnovatie. Rika heeft ruime ervaring bij het werken binnen gemeenten en het opzetten van bijvoorbeeld het Centrum voor Jeugd en Gezin en het coördineren van sociale teams en gebiedsteams. Rika is zorginhoudelijk expert en vraagt succesvolle indicaties aan. Door Rika haar zorgachtergrond, in combinatie met meer de zakelijk kant, ontstaat er een praktische invulling van het bedrijf. Particulieren komen voor advies, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van Rika haar expertise. Rika kijkt graag met u mee en kijkt daarbinnen graag buiten de normale kaders.

 

Sjarine

Sjarine is al meerdere jaren werkzaam voor Woudwijk Zorgdvies. Sinds 2018 is Sjarine afgestudeerd bedrijfskundige. Daarvoor heeft ze de opleiding Office Management gedaan. Sjarine is afgestudeerd bij de Vereniging van Nederlandse gemeenten in Den Haag en heeft zich gespecialiseerd in Lean Management/ procesoptimalisaties. Sjarine heeft daarnaast bij verschillende gemeenten stagegelopen (o.a. ook bij Sociaal Domein Fryslân).  Sjarine haar expertise ligt in procesmanagement, het schrijven van kwaliteitshandboeken, systematisch ondersteunen bij aanbestedingen, het declareren via het berichtenverkeer en heeft kennis van het persoonsgebonden budget. Daarnaast is Sjarine bevoegd tot het uitvoeren van interne audits conform de ISO 9001-eisen.

Tjitske

Tjitske is werkzaam bij Woudwijk Zorgadvies in een ondersteunende rol. Zij heeft kennis van het PGB en onderhoudt alle vaste klantendossiers binnen deze tak. Hierdoor is zij het gezicht van het PGB binnen Woudwijk Zorgadvies. Tjitske heeft de opleiding Office Management gedaan en heeft onder andere stagegelopen bij Congresbureau Friesland. In 2018 volgde zij de training “verdieping in de WLZ” bij Per Saldo. Tjitske ondersteunt mensen graag bij het PGB en kijkt graag met u mee naar de administratie.

Contact

MA – Vrij van 8:00 tot 18:00 beschikbaar via:

Postbus 70, 9100 AB Dokkum

Share This